100+3 χρόνια Πρόσκοποι Αμαρουσίου

                                                                   ζήσε την περιπέτεια και τη φιλία

 

Get Adobe Flash player

youtube 2013 logo 11

Νέα-Ανακοινώσεις

Συνεστίαση Παλαιών Προσκόπων Αμαρουσίου

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε συνεστίαση των Παλαιών Προσκόπων Αμαρουσίου.  Ηταν μια ομορφη, κεφάτη Προσκοπική βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, όπου οι παλαιοί πρόσκοποι και πιο παλαιοί πρόσκοποι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εκδήλωση. 

Διανυκτέρευση στο Κτήμα Συγγρού

Η διανυκτέρευση πραγματοποιήθηκε στην εστία του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου η οποία βρίσκεται εντός του Κτήματος Συγγρού το Σάββατο 18 έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. Στην δραστηριότητα συμμετείχαν 30 παλαιοί πρόσκοποι

 

Ανακούφιση πλημμυροπαθών Δήμου Μάνδρας

Θέλοντας να συμμετάσχουμε στην ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες αλλά και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των αδελφών προσκόπων της περιοχής, μέλη της Ένωση Παλαιών Προσκόπων Αμαρουσίου, βρεθήκαμε σήμερα (16/12/2017) στην πληγείσα από τις πλημμύρες περιοχή της Μάνδρας Αττικής όπου προσφέραμε της υπηρεσίες μας βοηθώντας στην προετοιμασία προμηθειών σίτισης, που βρίσκονται στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Μάνδρας.

Ιστορία

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων (ΕΠΠ) Αμαρουσίου δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2016.

Σκοπός της είναι η διατήρηση της Προσκοπικής φλόγας στις καρδιές όλων όσων πέρασαν από τα Μαρουσιώτικα Προσκοπικά Συστήματα από την ίδρυση τους έως και σήμερα καθώς και να υποστηρίζει το σημερινό έργο των Μαρουσιώτικων Προσκοπικών Συστημάτων.

Στην ΕΠΠ Αμαρουσίου πραγματοποιούμε 3 με 4 δραστηριότητες το χρόνο στις οποίες φροντίζουμε να «περνάμε καλά» και να θυμόμαστε τα παλιά.

Στις δράσεις αυτές μπορεί να συμμετάσχουν τα εγγεγραμμένα μέλη αλλά και όποιος παλαιός Πρόσκοπος επιθυμεί. 

<a href=Ένωση Παλαιών Προσκόπων facebook